Sale!

Vonios vandens maišytuvas VELTON OASIS

(8 pirkėjų atsiliepimai)

Original price was: €299.99.Current price is: €149.99.

-30% nuolaida VISOMS PREKĖMS su kodu: SPALIS30

Pakeliamas ir ištraukiamas maišytuvas – funkcionalus vonios kambario atributas. Šis maišytuvas laisvai sukasi, todėl yra lengvai pritaikomas individualiems kiekvieno asmens poreikiams. Pakėlę maišytuvą aukštyn turėsite daugiau vietos praustuvėje, joje patogiai galėsite net išsiplauti plaukus. Taip sutaupysite ir laiko, ir vandens. Maišytuvas turi tris skirtingus vandens srovės režimus: intensyvi vandens srovė (nesukelia purslų, todėl sutaupoma vandens), ekonomiškai pasiskirstantis platus vandens srautas (trokštamas prausimosi ar plovimo rezultatas pasiekiamas greičiau) ir į viršų purškiama nedidelė vandens srovė (leidžia patogiai išskalauti burną išsivalius dantis). Vandens temperatūrą realiu laiku stebėkite maišytuvo ekrane.

Neturime

Produkto kodas: Vonios maisytuvas VELTON OASIS Kategorija:
Svoris 2.3 kg
Išmatavimai 25 × 44 × 8 cm

8 atsiliepimai apie Vonios vandens maišytuvas VELTON OASIS

  1. Patenkinti

    Stilingas, efektyvus vandens maisytuvas. Esame patenkinti kokybe

  2. Barbora T

    į naują vonią pasirinkome šį maišytuvą, gražiai atrodo ir veikia be priekaištų.

  3. Kotryna E.

    Rekomenduoju

  4. Kotryna

    Daug skirtingų vandens režimų, lengva pasirinkti ir paparasta naudoti. Nebenorėčiau jau paprasto čiaupo, šis šimtą kartų geresnis 😀

  5. Paulina

    Geras vandens maišytuvas

  6. Nijolė P

    Atsinaujinome maišytuvą į šį, dabar jau sunkiai prie įprasto čiaupo grįžčiau 😀 šis toks patogus, daug įvairių srovių, nesitaško, sukiojasi visur, kur tik patogu. Puikiai!

  7. Julija E

    man labai patinka, kad galima matyti temperatūrą. Pvz pasirinkti šaltesnę plauti veidui ar vandens stiklinei prisipildyti, šiltesnį – plauti rankoms

  8. Birute

    Lengva susimontavo, nereikėjo nieko papildomai pirkti, visi priedai buvo komplekte. Dabar naudojame, tik geri atsiliepimai apie šį produktą.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Krepšelis
Jūsų krepšelis yra tuščias
Visi produktai
0